За нас

За нас

Со гордост ви претставуваме дел од нашето растечко семејство и ви го покажуваме нашиот ентузијазам и постојано следење и креирање на светските трендови, како во производите, така и во едукациите. За вас ги создадовме само најдобрите производи за најпребирливите техничари за нокти со кои работиме и заедно учествуваме во производствениот процес со нашите хемичари и добавувачи.

Брендот JN е бренд кој е внимателно тестиран и избран за да ги задоволи апсолутно сите вкусови, без разлика дали сте почетник или искусен дизајнер на нокти. Внимателно ги слушаме потребите на нашите клиенти и крајни корисници, тие се наша инспирација секогаш да го креираме производот што ќе биде потребен и да ја најдеме неговата намена.

Без лажна скромност – ве покануваме сами да се уверите во супериорниот квалитет на нашиот бренд. Сите наши производи доаѓаат во луксузно пакување кое ви дава допир на гламур во вашиот салон и вашите клиенти. Користејќи ги нашите производи – можете да се опуштите и да бидете сигурни дека вашите клиенти се во добри раце и дека сте исполнети, среќни и задоволни од работата што ја работите – што е нашата крајна цел.

Едукација

Зошто нашето образование?

Во денешно време кога пазарот е заситен, како да изберете што е најдобро за вас и вашите клиенти? На кого да му верувате? Како да се одлучите за најдобриот избор и да бидете сигурни дека ќе го добиете најдоброто?

Нашите дела се наша лична карта – погледнете ја галеријата со нашите дела на социјалните мрежи, делата на нашите студенти и уверете се во квалитетот.

Некои од причините зошто нè избирате нас и нашето образование:

  • меѓународно признати и лиценцирани едукатори кои постојано се усовршуваат и ги следат светските трендови
  • на нашите студенти им го пренесуваме целото наше знаење и трикови со цел да ја олесниме вашата понатамошна работа и да бидете успешни во вашата професија
  • за време на секоја обука/семинар посветуваме 80% од нашето време на пракса и работа и 20% на теорија
  • научете ги најновите техники и трендови за да бидете секогаш чекор понапред од конкуренцијата
  • професионалноста во наставата и знаењето се основата на сите наши едукации
  • на сите наши учесници им се обезбедени сите материјали потребни за работа на курсот
  • не само во Хрватска, ние ги одржуваме нашите курсеви и принципот на работа во земјите на ЕУ и во целиот свет
  • покрај Јане, имаме обучени висококвалитетни едукатори кои работат по нашиот принцип на работа!
  • за едукација за трепките – едукаторите кои се на самиот врв во Европа ќе ви ги кажат сите тајни на занаетот