ShowGirl

ShowGirl

Еј #NailGirl – ви го пренесуваме розовото шоу! 💞🤩

ShowGirl е колекција во која можете еуфорично да заблескате како светулка, да плачете магични солзи на еднорог, да бидете малку лукави како Copycat или со допир на ретро гламур со Пин-ап. ✨🦄😽

Колекцијата се состои од пет #розови бои кои се незаменлив дел за долгите топли летни денови со коктел од ситни светки и големи светки. 🍭🍹💃🏽 

Бои кои танцуваа како ShowGirl: 

Светулки 💫
Солзи од еднорог 🦄
Еуфорија 🎇
Копирај 😽
Пин-ап 📌

Колекцијата ShowGirl Genie во шишето / гел во боја / се состои од магента, розови и специјални текстури на нашиот добро познат Џин, овој пат во посебна розова атмосфера. 💗
Fireflies е летна нијанса со екстремно ситни сребрени светки, а Euphoria и Unicorn солзите се бои кои содржат екстремно големи блескави. 💗💕

Боите може да се комбинираат со премачкување на неоните во еден слој и убаво распоредување на големи светки или како бои за себе каде добивате ефект на „потопени“ светки во витраж издание. 💅🏻

Мора да признаете дека е лудо колку се добри !! 😜🎀 Можете ли да го најдете вашиот омилен во толку добри нијанси на розова или само треба да ги соберете сите? 💸😘💖

Share this post

Напишете коментар