Essentials

Nights in Rio

Еј Егзотични Naillover! 🎉Добредојдовте во Рио де Жаниеро! 💃🏽🕺🏽 Една од врвните дестинации пристигна само во #JanaNails, со светлата на неизбежниот карневал, со мноштво светли бои кои ни го носат предизвикот на најлудата ноќ. Ноќите во Рио е колекција од која пука егзотика, инспирирана од бразилското сонце, карневалот, самба-ритамот, пердувите, летните...

Read more...

ShowGirl

Еј #NailGirl - ви го пренесуваме розовото шоу! ShowGirl е колекција во која можете еуфорично да заблескате како светулка, да плачете магични солзи на еднорог, да бидете малку лукави како Copycat или со допир на ретро гламур со Пин-ап. Колекцијата се состои од пет #розови бои кои се незаменлив дел...

Read more...