Tag - Inspiration

Nights in Rio

Еј Егзотични Naillover! 🎉Добредојдовте во Рио де Жаниеро! 💃🏽🕺🏽 Една од врвните дестинации пристигна само во #JanaNails, со светлата на неизбежниот карневал, со мноштво светли бои кои ни го носат предизвикот на најлудата ноќ. Ноќите во Рио е колекција од која пука егзотика, инспирирана од бразилското сонце, карневалот, самба-ритамот, пердувите, летните...

Read more...