Tag - Beauty

ShowGirl

Еј #NailGirl - ви го пренесуваме розовото шоу! ShowGirl е колекција во која можете еуфорично да заблескате како светулка, да плачете магични солзи на еднорог, да бидете малку лукави како Copycat или со допир на ретро гламур со Пин-ап. Колекцијата се состои од пет #розови бои кои се незаменлив дел...

Read more...