Nights in Rio

Nights in Rio

Еј Егзотични Naillover! 🎉

Добредојдовте во Рио де Жаниеро! 💃🏽🕺🏽

Една од врвните дестинации пристигна само во #JanaNails, со светлата на неизбежниот карневал, со мноштво светли бои кои ни го носат предизвикот на најлудата ноќ. 🎇

Ноќите во Рио е колекција од која пука егзотика, инспирирана од бразилското сонце, карневалот, самба-ритамот, пердувите, летните вибрации и доаѓа во кремаста текстура со екстра силен пигмент. ☀️🌊

🎆 Бразил ќе биде на забава со осум исклучителни бои:

Carnival – карневал во ритамот на самбата 💃🏽
Baiana – пејте на нејзините мелодии 🎶
Amazon Queen – загрејте ги колковите 👑
Street party – никој не е луд да спие 🍸
Samba nights – самба час 🕑
Fiesta – живејте луд живот 🎉
Feathers ‘n Fun -обвиткај се со пердуви 🐦
Dama de Rosa – блескајте како дама во розово 💖

Share this post

Comments (2)

Напишете коментар